Stäng
Stäng
product.title
Spara som favorit
Se favoriter på mobilen och datorm
Skapa ett gratis konto för att se dina favoriter både på mobilen och din dator
Skapa ett gratis konto Se dina favoriter
Framsida
Produkter
Presentkort Paketerbjudanden Outlet
Guider & inspiration
Hjälp
Racket Se allt inom Racketrådgivare Nyheter

Racketrådgivare

Hitta rätt racket för dig.

Starta test
Racketar Se allt inom Dunlop Tecnifibre
Babolat Se allt inom Evo Drive Pure Drive Pure Aero Pure Strike
Head Se allt inom Prestige Radical Speed Extreme Gravity Instinct
Wilson Se allt inom Burn Ultra Blade Clash Pro Staff
Yonex Se allt inom Ezone VCore
ZERV Se allt inom Excellence Enhance
Junior Se allt inom Babolat Head Wilson ZERV
Spelstil
Allround Kontroll Power
Nivå
Erfaren Lätt erfaren Motionär Nybörjare Tävlingsspelare Ungdomsspelare
Se alt i Väskor Babolat Dunlop Head Nike Tecnifibre Yonex Wilson ZERV
Head

Se alla väskor från Head

Se alt i Väskor Babolat Dunlop Head Nike Tecnifibre Yonex Wilson ZERV
Skor Se allt inom Junior skor
Wilson

Se alla skor från Wilson

Herr skor Se allt inom Adidas Asics Babolat Head K-Swiss Mizuno Nike Wilson Yonex
Dam skor Se allt inom Adidas Asics Babolat Head K-Swiss Mizuno Nike Wilson Yonex
Skor Se allt inom Junior skor
Wilson

Se alla skor från Wilson

Se alt i Kläder
Adidas T-shirtar

Se det stora utbudet av t-shirtar från Adidas

T-shirt/Piké Se allt inom Junior
Herr Se allt inom Adidas Babolat Head Lacoste Nike RS Padel Wilson Yonex ZERV
Dam Se allt inom Adidas Babolat Head Lacoste Nike Yonex ZERV Wilson
Shorts Se allt inom Junior
Herr Se allt inom Adidas Babolat Head Lacoste Nike RS RS Padel Wilson Yonex ZERV
Dam Se allt inom Adidas Head Nike Wilson Yonex ZERV
Kjolar Se allt inom Junior
Dam Se allt inom Adidas Babolat Head Lacoste Nike Wilson Yonex ZERV
Klänningar Se allt inom Adidas Head Nike Wilson Yonex Junior
Träningsoveraller Se allt inom Junior
Herr Se allt inom Adidas Head Lacoste Nike Wilson Yonex ZERV
Dam Se allt inom Adidas Head RS RS Padel Yonex Wilson ZERV
Strumpor Se allt inom Adidas Babolat Head Lacoste Nike Wilson Yonex ZERV
Se alt i Kläder
Se alt i Bollar Babolat Dunlop Head RS Slazenger Tecnifibre Tretorn Wilson ZERV Play & Stay Skumbollar
Babolat

Se alla bollar från Babolat

Se alt i Bollar Babolat Dunlop Head RS Slazenger Tecnifibre Tretorn Wilson ZERV Play & Stay Skumbollar
Se alt i Tillbehör Fodral Handdukar Keps/Solskärm Redskap Sportvårdsprodukter Stötdämpare Svettband / Pannband Vattenflaskor Diverse
Grepplindor Se allt inom Babolat Head Tourna Wilson Yonex ZERV
Strängar Se allt inom Babolat Head Luxilon Wilson Yonex
Se alt i Tillbehör Fodral Handdukar Keps/Solskärm Redskap Sportvårdsprodukter Stötdämpare Svettband / Pannband Vattenflaskor Diverse
Se alt i Varumärken
Adidas

Se allt från Adidas

Adidas Se allt inom Adidas Skor Adidas Kläder Adidas Tillbehör
Asics Se allt inom Asics Skor
Babolat Se allt inom Babolat Tennisracket Babolat Väska Babolat Babolat Skor Babolat Bollar Babolat Kläder Babolat Tillbehör
Dunlop Se allt inom Dunlop Tennisracket Dunlop Väska Dunlop Dunlop Bollar
Head Se allt inom Head Tennisracket Head Väska Head Head Skor Head Bollar Head Kläder Head Tillbehör
K-Swiss Se allt inom K-Swiss Skor
Lacoste Se allt inom Lacoste Kläder Lacoste Tillbehör
Luxilon Se allt inom Luxilon Tillbehör
Mizuno Se allt inom Mizuno Skor
Nike Se allt inom Nike Väskor Nike Skor Nike Kläder Nike Tillbehör
RS Se allt inom RS Bollar RS Kläder RS Tillbehör
Slazenger Se allt inom Slazenger Bollar
Tecnifibre Se allt inom Tecnifibre Tennisracket Tecnifibre Tecnifibre Bollar Tecnifibre Väskor
Tourna Se allt inom Tourna Tillbehör
Tretorn Se allt inom Tretorn Bollar Tretorn Tillbehör
Wilson Se allt inom Wilson Tennisracket Wilson Väska Wilson Kläder Wilson Skor Wilson Bollar Wilson Tillbehör
Yonex Se allt inom Yonex Tennisracket Yonex Väska Yonex Kläder Yonex Skor Yonex Tillbehör
ZERV Se allt inom ZERV Tennisracket ZERV Väska ZERV Kläder ZERV Bollar ZERV Tillbehör
Se alt i Varumärken
Guider Se allt inom Racketrådgivare Guide - Tennisracket Guide - Bollar Guide - Väskor Guide - Skor Guide - Strängar
Racketrådgivare

Vilken tennisracket ska jag välja?

Om tennis Se allt inom Guide: Tennisregler - allt du behöver veta 5 kvaliteter som gör dig till en bättre tennisspelare När ska jag byta ut min tennisutrustning? 3 standardunderlag i tennis – få dem förklarade här Förklaring: Tennis och padel - vad är skillnaderna och likheterna mellan de två sporterna?
När ska jag byta ut min tennisutrustning?

Hur länge håller en padelracket? - Få svaren här!

De 3 standardunderlag i tennissporten

få dem förklarade här.

Hjälp och kontakt Köpvillkor Personuppgiftspolicy FAQ Prismatch Snabb leverans Orderstatus Reklamation Returer Presentkort Rabattkoder Black Friday
Om oss Personuppgiftspolicy
Se alt i LAGERUTFÖRSÄLJNING Väskor Racketar Tillbehör
Kläder Se allt inom Dam Herr Junior
Skor Se allt inom Dam Herr Junior
Se alt i LAGERUTFÖRSÄLJNING Väskor Racketar Tillbehör
Se alt i SUMMER SALE Racketar Väskor
Skor Se allt inom Dam Herr Junior
Kläder Se allt inom Dam Herr Junior
Se alt i SUMMER SALE Racketar Väskor
Har du några frågor?
  • Dina sökningar
  • Populära sökningar Sökförslag
Förslag
Produkter
Innehåll
Spara upp till 70% - Summer Sale - Se här
Framsida

Personuppgiftspolicy

  1. GENERELLT
    1. Denna personuppgiftspolicy vidrörande behandling av personuppgifter beskriver hur TennisXpert samlar in och behandlar uppgifter om dig.
    2. Personuppgiftspolicyn är gällande för personuppgifter du förser oss med, eller som vi samlar in via TennisXperts hemsida, www.tennisxpert.se.
    3. TennisXpert är dataansvarig för dina personliga uppgifter. Har du frågor, invändningar eller andra kommentarer kring vår personuppgiftspolicy ber vi dig vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna skrivna under punkt 8 i denna personuppgiftspolicy.
       
  2. TENNISXPERTS INSAMLING AV DINA PERSONUPPGIFTER
    1. Vilka personuppgifter samlar vi in till vilket syfte?
      1. När du besöker vår hemsida TennisXpert.se samlar vi automatiskt in uppgifter om dig – det kan t.ex. vara vilken webbläsare du använder, din IP-adress, dina söktermer på hemsidan samt information om din dator med syfte att förbättra upplevelsen för dig på vår hemsida.
      2. När du köper en produkt hos oss så samlar vi in uppgifter om dig. Det innefattar namn, adress, e-mailadress, telefonnummer. Därutöver sparar vi även information om vilka produkter du köper och eventuellt har returnerat med syfte att kunna leverera produkter till dig samt för att uppfylla våra krav på bokföring.
      3. När du upprättar en profil eller genomför ett köp så har du möjlighet att välja huruvida du önskar att ta emot nyhetsmail från oss. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet – antingen via hemsidan eller länken som finns längst ner i den marknadsföring du tar emot.
    2. Vad är den underlaget för insamlingen?
      1. Insamlingen av uppgifter är nödvändig för att vi ska uppfylla våra intressen och förbättra kundupplevelsen på TennisXpert för just dig, samt erbjuda dig relevanta erbjudanden.
  3. ANVÄNDNING AV DATABEHANDLARE
    1. Vi använder externa företag för att bland annat upprätthålla den tekniska driften av TennisXpert. Våra leverantörer bistår oss bl.a. med att genomföra målinriktad marknadsföring, härunder re-marketing, förbättring av vår hemsida och hanterar dina recensioner av våra produkter. Dessa företag är databehandlare och behandlar data som vi är dataansvariga för, under våra instruktioner. Databehandlare får inte behandla eller använda data i annat syfte än att uppfylla avtalet med oss och omfattas av sekretess.
    2. En av dessa databehandlare, Google Analytics (Google Inc.), är etablerade i USA. De nödvändiga garantierna för överföring av data till USA är säkrat genom databehandlarens EU-US Privacy Shield. En kopia av certifieringen kan läsas här: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
       
  4. DINA RÄTTIGHETER
    1. Med syfte att skapa transparens kring behandlingen av dina data ska vi som dataansvarig upplysa dig om dina rättigheter.
    2. Rätt till insyn
      1. Du har alltid rätt till att skriftligt begära information från oss kring vilka uppgifter vi har registrerat om dig, vilket syfte registreringen tjänar samt vilka eventuella mottagare av dina uppgifter är, samt upplysningar om hur vi har samlat in dina uppgifter.
    3. Rätt till korrigering
      1. Du har rätt till att få felaktiga uppgifter vi har registrerade om dig korrigerade. Om du uppmärksammar ett fel i de uppgifter vi har registrerat om dig kan du kontakta oss skriftligt och kräva att vi ändrad detta. Du kan kontakta kundservice@tennisxpert.se
    4. Rätt till radering
      1. Du har i vissa tillfällen rätt till att få vissa eller alla dina personuppgifter raderade av oss. I det tillfälle behandling av dina personuppgifter är nödvändig för att uppfylla rättsliga krav och bokföringskrav behöver vi inte radera dina personuppgifter.
    5. Rätt att begränsa behandlingen till bevaring
      1. Du har i vissa tillfällen rätt att begränsa den behandling vi gör med dina personuppgifter till endast bevaring, om du menar att de personuppgifter vi har registrerat om dig är felaktiga.
    6. Rätt till dataportabilitet
      1. Du har rätt till att få dina personliga uppgifter utlevererade och flyttade till en annan dataansvarig när vi har samlat in dina personuppgifter i förbindelse med exempelvis ett köp hos oss.
    7. Rätt till att invända
      1. Du har när som helst rätt till att av särskilda anledningar invända mot vår behandling av dina data som vi samlar in för att förbättra hemsidans funktioner.
      2. Om du invänder mot behandlingen har vi inte längre lov till att fortsätta behandla dina uppgifter såvida vi inte av rättsliga orsaker måste göra det.
    8. Rätt till att klaga
      1. Du har alltid rätt till att lämna in klagomål till Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm angående vår behandling av dina personuppgifter.
         
  5. RADERING AV PERSONDATA
    1. Såvida du inte använder vår hemsida under 1 års tid kommer vi automatiskt radera de uppgifter vi har registrerat om dig såvida vi inte har lagmässiga krav att uppfylla som kräver att vi sparar dina uppgifter i längre tid (t.ex. bokföringslagen som kräver lagring i 5 år).
    2. Uppgifter som vi har samlat in i förbindelse med att du har gett ditt samtycke till att vi får skicka marknadsföring via e-mail, sms och post, raderar vi i det tillfälle att du återkallar tillbaka ditt samtycke, såvida vi inte har rätt till att fortsätta behandlingen.
       
  6. SÄKERHET
    1. Vi har genomfört nödvändiga organisatoriska och tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter oavsiktligt eller olagligt raderas, offentliggörs eller förringas eller hamnar hos obehöriga eller missbrukas.
    2. Endast medarbetare med ett reellt behov för tillgång till personuppgifter för att kunna utföra deras arbete, har tillgång till dessa.
  7. COOKIES
    1. TennisXpert använder cookies för att kunna ge användaren den bästa möjliga upplevelsen på hemsidan. En cookie är en fil som sparas på den enhet du använder och kan innehålla information som samlas in från hemsidan.
    2. Cookies används av flera olika syften: för att få sidan att fungera, för att optimera hemsidan så vi kan ge användaren den allra bästa upplevelsen, till trafikanalys samt målinriktad marknadsföring. En del av användningen av cookies innebär att vi analyserar och förbättrar vår upplevelse.
    3. Du kan alltid förhindra att cookies sparas på din enhet. På moderna webbläsare som Google Chrome, Safari och Firefox är inställningen satt på att spara cookies automatiskt. Du behöver därför inte göra något för en ständigt förbättrad upplevelse. Önskar du däremot att din webbläsare inte sparar cookies så kan du i dina inställningar slå av denna inställning. Väljer du ifrån cookies kan vi inte garantera den bästa upplevelsen, och du kan vid några tillfällen uppleva att hemsidan inte fungerar optimalt.
  8. KONTAKTUPPGIFTER
    1. TennisXpert är dataansvarig för de personuppgifter som samlas in via vår hemsida.
    2. Om du har frågor, invändningar eller kommentarer till denna personuppgiftspolicy kan du kontakta:

      TennisXpert
      Telefon: 0410-88 02 07 
      E-mail: kundservice@tennisxpert.se
  9. ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICYN
    1. Vi har rätt till att göra ändringar i denna personuppgiftspolicy när som helst. I det tillfälle ändringar förekommer blir du informerad om detta vid ditt nästa besök på hemsidan.
    2. Accepterar du inte den ändrade policyn kan du inte fortsatta att använda TennisXpert, och dina personuppgifter kan raderas.
Stäng

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på:

+46 01 0- 88 8 65 0 4
Kundservice
Måndag - torsdag:09:00 – 17:00
Fredag:09:00 – 16:00
Mail

Du är även välkommen att skicka ett mail till: kundservice@tennisxpert.se

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar på vardagar.